Talpa slijt Dance Dance Dance aan Italië

Binnenkort kijken ook de Italianen naar Dance Dance Dance. Aldaar neemt Fox Life het Talpa-format in productie. Italië is het derde land dat Dance Dance Dance uitzendt, na Nederland en Duitsland. Talpa-topman Maarten Meijs kondigt aan dat het Verenigd Koninkrijk en China snel zullen volgen.

“Dance Dance Dance is hard op weg om in alle belangrijke tv-landen uitgezonden te gaan worden”, zegt hij in een statement. “De combinatie van buitengewoon goed dansen en innovatieve technologie maken van Dance Dance Dance een uniek programma.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>