Talpa verkoopt De Wensboom aan Brazilië

De Wensboom gaat de grens over. Het programma, dat in Nederland wordt gepresenteerd door Johnny de Mol, is aan Brazilië verkocht. Het is het eerste Latijns-Amerikaanse land dat toehapt, meldt vakblad C21Media. Daarnaast maakt de Britse zender ITV een pilot van het Talpa-format.

In De Wensboom hangen kinderen een grote of kleine wens in een boom, Johnny de Mol probeert dit waar te maken. RTL 4 zendt De Wensboom uit.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>