SBS 6 komt met nieuwe gameshow Talpa: 5 Golden Rings

Talpa neemt deze maand een heet format mee naar de Mipcom, de internationale tv-beurs in Frankrijk. Het gaat om 5 Golden Rings, dat nu al is verkocht aan SBS 6 en de Britse zender ITV. Volgens internationale vakmedia gaat Talpa de gameshow prominent aanprijzen op de Mipcom.

 

5 Golden Rings is een fysieke spelshow dat wordt gespeeld op een reusachtige interactieve led-vloer. Spelers krijgen vijf ringen en moeten elke vraag op vijf verschillende niveaus beantwoorden. Een projectie op de vloer vormt een deel van de vraag. Spelers moeten de ringen gebruiken om het juiste antwoord te vormen, maar deze worden steeds kleiner naarmate ze verder in het spel komen. Via een speciale app kun je thuis ook meedoen.

 

SBS 6 gaat 5 Golden Rings begin 2017 uitzenden.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SBS 6 komt met nieuwe gameshow Talpa: 5 Golden Rings

 1. Will plugers

  Graag wil ik mij aanmelden voor vijf golden rings, kan dat?

    /   Reply  / 
 2. Jeannette

  Deze uitdaging wil ik graag samen met me schoonzus doen.Dat zal ik super leuk vinden.

  Met vriendelijke groet;
  Jeannette.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>