Talpa slijt The Story of my Life aan Duitse zender

The Story of my Life gaat officieel de grens over. Het Talpa-format waarin bekende koppels zich door professionele grime laten verouderen is volgend jaar ook op de Duitse televisie te zien. De zender Vox gaat een lokale versie maken, meldt vakblad C21Media.

RTL 4 heeft aan de kop van dit tv-seizoen de pilot-aflevering met Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley uitgezonden. Komend voorjaar moet een volwaardige reeks volgen waarin Linda de Mol haar gasten interviewt over ouder worden, welke wensen er nog zijn en waar ze voor vrezen.

The Story of my Life was de eye-catcher op de najaarspresentatie van RTL. Toen al werd gezegd dat het buitenland grote interesse had in het format. In Duitsland is Talpa zelf verantwoordelijk voor de productie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Talpa slijt The Story of my Life aan Duitse zender

  1. Vinn

    Simon en Anne Marie, Pip en Pip, Tim Dousma en Jessie Jazz, Soy en Holly.. Veel verder kom ik niet echt van relatief jonge bekende koppels. Ik zou er niet voor gaan dat er maar 1 bekend is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>