Rusland neemt ook Talpa’s The Story of my Life af

The Story of my Life gaat opnieuw de grens over. Het programma waarin een bekend koppel door middel van grime jaren ouder wordt gemaakt, is volgend jaar ook te zien op de Russische zender Channel One. Eerder heeft de Duitse zender Vox al toegeslagen.

The Story of my Life is één van de meer spraakmakende nieuwe programma’s uit het huidige seizoen. De pilot-aflevering die RTL 4 uitzond met Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau trok veel kijkers en genereerde nog meer media-aandacht. Volgend jaar komt RTL 4 met een volledige serie.

Volgens Talpa-topman Maarten Meijs hebben meerdere landen interesse in het format, hij verwacht binnenkort meer verkoopdeals bekend te kunnen maken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>