Talpa-spelshow Divided krijgt Amerikaanse versie

Divided komt in de Verenigde Staten op de buis. The Game Show Network gaat vanaf volgende maand al aan de slag met het Talpa-spelletje, dat in 2008 al op RTL 4 was te zien. In Divided moeten vier kandidaten het eens worden over het antwoord op een quizvraag, en vervolgens ook over welk deel van de geldprijs ieder krijgt. Hoe langer ze daarover kibbelen, hoe kleiner de geldprijs is.

The Game Show Network heeft de première van Divided naar voren gehaald van maart naar 19 januari, een dag voor de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten. Het is een knipoog naar de verdeeldheid in het land na de verkiezingsuitslag, want in Divided moet de verdeeldheid juist worden overbrugd.

De quizmaster van Divided in Amerika wordt Mike Richards, bekend van The Price Is Right.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>