Talpa slijt The Story of my Life aan Letland

Een omroep in Letland gaat het Talpa-format The Story of my Life uitzenden. Het is niet de eerste keer dat het programma waarin een bekend koppel zich ouder laat schminken over de grens gaat; eerder hapten Brazilië, Bulgarije, Duitsland en Rusland al toe. In Nederland is een pilot-uitzending met Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau uitgezonden. Er wordt gewerkt aan een volwaardige reeks. Linda de Mol presenteert die serie.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>