Kassa; Felix Meurders ziet nog genoeg consumentenproblemen

Kassa is al sinds mensenheugenis op de Nederlandse televisie. Felix Meurders begint vanavond aan een nieuw seizoen van het consumentenprogramma. Met heel veel zin. “Je zou denken dat er na zoveel tijd geen consumentenproblemen meer zouden zijn, maar niets is minder waar. Dus ook dit seizoen zullen we over mooie onderwerpen niets te klagen hebben. Aan ons om er iets moois van te maken.”

Onderzoeken naar misleidende reclames en claims, maar ook haperende klantenservice, komen aan bod. Zo zal er in de eerste uitzending aandacht worden besteed aan de banken die klanten lokten met hoge spaarrentes, maar waarbij de rentes op die rekeningen al snel vele procenten lager zijn bijgesteld. Verder aandacht voor het opmerkelijke fenomeen dat mensen soms, na het eten van pijnboompitten, dagenlang een vieze smaak in de mond houden. Volgens de Voedsel- en Warenautoriteit is dat ongevaarlijk. Maar is dat wel zo?

Kassa, 18.55 uur, Vara (NL 1)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kassa; Felix Meurders ziet nog genoeg consumentenproblemen

 1. hendrik van der wal

  heb een probleem met een auto dealer.Zou graag eesrt mijn verhaal telefonisch willen doen.Het gaat over misleiding bij aankoop van mijn nieuwe auto.Mocht uw programma interesen hebben,kunt u mij bereiken op het telfoon nummer 077-3870822.afz:hljvanderwa. te venlo

    /   Reply  / 
 2. H.H.Deurloo

  plm.Maart krijg ik een reclame per Mail, om 1tube tandpasta voor
  witte tanden te proberen,ik reageer.inmiddels komt de tube binnen.
  In April/Mei was ik 6 weken in Spanje, toen ik thuis kwam waren er weer 4tubes gestuurd,de bedoeling was als ik de tube had geprobeerd een bericht moest sturen als het me niet beviel,om dat ik niet thuis was kon dat niet, en heb alles terug gestuurd, met bovengenoemde mededeling.Deze week kreeg ik een acseptgiro van incassobureau ALEKTUM in Amsterdam dat ik binnen 1 week €100.31 moet betalen!Velen hebben dit mèt mij meegemaakt, en klagen er over! ze hebben ook van inter-bankieren het geld van mij rekening gehaald, maar dat heb ik terug kunnen halen, ik kan dat bedrag ook niet missen. ik wil die tandpasta ook helemaal niet, ik vind dit een brutale truc om zo zaken te doen.
  Ik ben 78 jaar en heb nog 1 tand van voren, en daar heb ik geen tand-pasta voor nodig !Help me a.u.b.wat kan ik doen ? het adres

    /   Reply  / 
 3. H.H.Deurloo

  vervolg van bovenstaande brief.
  Het adres van de tandpasta firme is Dental Completa Pro

  Postbus 918 6200AX Maastricht.Mag ik een reactie van u horen ???

    /   Reply  / 
 4. A.j.de Bresser

  Toen wij de IN G belde vertelde ze ons meteen over korting bij aflossen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>