Uitreiking 3FM Awards live op NPO3

3fm awards3FM is in transitie. Flink wat deejays zijn vertrokken bij de jongerenzender en dus is er nieuw elan. Dat zie je vanavond terug bij de 3FM Awards, gepresenteerd door Domien Verschuuren, Eva Koreman en Angelique Houtveen. Heel de dag vindt het 3FM Awards Festival plaats in Tivoli Utrecht, een registratie daarvan is te zien op NPO3.

Optredens zijn er van Rondé, De Staat, Jett Rebel, Thomas Azier, Ronnie Flex, Broederliefde, Chef’ Special en natuurlijk Kensington.

Eén ding is niet veranderd: de prijzen voor beste band, beste single, beste live act en beste video.

3FM Awards, 20.30 uur, BNN (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>