Geraldine Kemper maakt serie over misbruikte jongeren

geraldine kemperGeraldine Kemper gaat misschien wel haar meest zware programma tot nu toe maken. De BNN-presentatrice portretteert jongeren die vroeger zijn misbruikt. Dat moet resulteren in vier afleveringen, die later dit jaar worden uitgezonden.

Geraldine vertelt in Vara Gids: “Elke aflevering gaan we met iemand op pad die vroeger is misbruikt en praten we daar met diegene over. Vaak willen zij iets doen; antwoord op vragen hebben, de dader in de ogen kijken. En wij gaan met die mensen mee in dat traject.”

De 27-jarige presentatrice is blij met de nieuwe klus. “Het is een stap in de richting van de wat serieuzere programma’s. Daar ben ik heel blij mee, dat ik kan laten zien dat die kant er ook is. Dat ik niet alléén maar die huppel ben die Spuiten en slikken heeft gedaan. Ik word ook gewoon wat ouder, dat ga je zien in de programma’s die ik maak. Ik ben geen 19 meer.”

Hoewel ze is uitgegroeid tot één van de boegbeelden van de jongerenomroep, vreest Geraldine de vluchtigheid van het vak. Ze is bang dat BNN haar contract niet verlengt. “Dat speelde vooral in de eerste drie, vier jaar, maar het is een angst die nooit weggaat. Het is zulk leuk werk. En er hoeft maar even een ander jong wulps meisje voorbij te komen die beter is en ze kiezen voor haar.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>