Vara-presentator Astrid Joosten geridderd

Astrid Joosten HR Nick van Ormondt 2910De lintjesregen daalt vandaag onder andere neer op Astrid Joosten. De Vara-presentatrice mag zich nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Ze werkt al bijna 35 jaar bij de omroep en maakt daar onder andere 2 Voor 12 en Kanniewaarzijn. De programma’s zijn ‘informerend en educatief met de nadruk op sociale rechtvaardigheid’, concludeert burgemeester Van der Laan bij het uitreiken.

Een andere prominent die vandaag is geridderd, is Henk Schiffmacher.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>