Chris Zegers en Eva Koreman dolblij met Radio Gaga

PB Chris zegers en Eva koreman Radio Gaga Credits Annemieke van der TogtVoor veel programmamakers is radio maken een soort heilige graal. Lekker intiem met de luisteraar, niet hoeven denken in beeld. Deze zomer mogen Chris Zegers en Eva Koreman naar hartenlust achter de microfoon plaatsnemen voor het NPO3-programma Radio Gaga. Elke aflevering maken ze lokale radio op bijzondere woonplekken ergens in Nederland.

In hun omgebouwde caravan rijden ze iedere aflevering naar een andere locatie: een forensische verslavingskliniek, een revalidatiecentrum of een wooncomplex waar zowel vluchtelingen als studenten wonen. Met de vraag “wat is je verhaal en welk nummer hoort daarbij?”, ontlokken ze bij de bewoners persoonlijke vrolijke of ontroerende verhalen. Alle bewoners van de gemeenschap luisteren mee en leren elkaar op een nieuwe manier kennen.

Chris heeft zin in zijn vakantiebaantje. “Met een oude caravan op pad, sfeervol omgebouwd tot een klein radiostation, op zoek naar verhalen die verteld moeten worden. Een indrukwekkend avontuur is het geworden, met bijzondere mensen die hun mooie levensverhalen delen. Moed en durf, een slik en een grote lach. En nog veel meer. Op één vierkante meter. Wat een feest om dit samen met Eva te maken!”

Eva maakt al radio op 3FM en vindt het geen straf om nu met Chris dit tv-programma te maken. “Chris en ik zijn erg onder de indruk van de verhalen, de bijbehorende muziek en de warmte en openheid van de mensen die we hebben gesproken. Radio Gaga verbindt, mensen leren elkaar beter kennen en er ontstaat meer begrip. Dit programma is een prachtige ervaring.”

Radio Gaga, 21.00 uur, BNN/Vara (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>