Filemon Wesselink durft boksgevecht Ajouad el Miloudi toch niet aan

filemon slaat door wesselinkKen je die mop van die presentator die een collega uitdaagde voor een gevecht in de boksring? Hij ging niet. Vandaag maakt BNN/Vara bekend dat Filemon Wesselink zich terugtrekt voor het duel dat hij zou aangaan met Ajouad el Miloudi. Volgende week staat het gevecht gepland, maar Filemon gooit de handdoek in de ring. “Filemon zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht”, laat de omroep weten.

Filemon heeft het nieuws gisteren verteld aan Ajouad, die op zijn zachtst gezegd behoorlijk is teleurgesteld. Beide mannen hebben een half jaar getraind voor het duel, zoals te zien is in het programma Filemon Slaat Door.

In een persbericht laat Filemon weten. “Vaak ben ik voor tv-programma’s ver gegaan. Ik heb de grenzen opgezocht en heb die meerdere keren verlegd. Deze keer ben ik echt tegen mijn fysieke en mentale grens opgelopen, met het gevolg dat ik nu echt naar mijn lichaam en geest moet luisteren om te voorkomen dat het me anders schade op gaat leveren voor de toekomst. (…) Ook Ajouad zal net zo hard getraind hebben als ik. Ik vind het heel vervelend voor hem en als het anders had gekund dan had ik daar zeker voor gekozen.”

Zondag is de slotaflevering van het programma te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>