Eindelijk terug op tv: hitserie Nip/Tuck

Eén van de beste series van de laatste jaren wordt vanavond hervat op Nederland 3. Het gaat om Nip/Tuck, een Amerikaanse dramaserie over een praktijk met twee plastisch chirurgen. Het boeiende aan Nip/Tuck is dat het spraakmakende televisie betreft. De meest vreemde figuren komen langs, van mensen die hun hondje willen laten opereren tot geflipte transseksuelen. En het privéleven van Dr. Sean en Dr. Christian liegt er ook niet om. Ik noem (overmatig) drugsgebruik, buitenechtelijke kinderen, hoerenloperij en ontspoorde kinderen. Nip/Tuck wordt hervat bij een spannende cliffhanger: juist als ‘the carver’ wil toeslaan.

The Carver kwam halverwege het tweede seizoen opzetten. Deze figuur is tegen de gemaakte schoonheid en liet dit weten door een permanente glimlach op het gezicht van topmodellen te maken. De praktijk van Sean en Christian hielp deze slachtoffers kosteloos. En dus sloeg the carver toe bij Dr. Sean. De man met het mes dreigde opnieuw toe te slaan. Sean was op alles voorbereid, alleen verscheen hij ‘s nachts bij zijn collega. Wordt Dr. Christian toegetakeld?

Briljante serie, ik kan het niet genoeg benadrukken. Jammer dat deze is weggestopt aan de rand van de nacht, laat de recorder maar meelopen!

Nip/Tuck, 23.15 uur, VPRO (Nederland 3)

Uitzending gemist?
Aflevering van Nip/Tuck gemist? Op Surfthechannel kun je eenvoudig episodes terugkijken. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

Zie ook:
- Nip/Tuck keert terug bij VPRO
- Plastische serie Nip/Tuck in de herkansing

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eindelijk terug op tv: hitserie Nip/Tuck

 1. WJ

  Jammer inderdaad dat dit soort prachtseries zo onzinnig laat geprogrameerd worden. En ook jammer dat we inmiddels zo ontieglijk achterlopen. Ik heb de reeks die nu komt op DVD gezien – ik had geen zin om ik weet niet hoe lang op het vervolg te wachten. Zeer aanbevolen.

    /   Reply  / 
  1. margreet

   heerlijke serie, juist laat op de avond prettig om te zien. Mijn man vindt er ziets aan en voor mij is het vlak voor het slapen gaan. opnemen kan toch altijd. zou graag ook snel de herhalingen van de eerste serie nog eens willen zien, want ik ben pas later in de serie gaan kijken.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>