Het Koekkulloerem Invité van Kees van Kooten + Wim de Bie

Voor de vijfde keer hebben Van Kooten & De Bie een speciaal programma samengesteld in het kader van de Boekenweek. Dit keer luistert de uitzending naar de naam Het Koekkulloerem Invité van Kees van Kooten en Wim de Bie, dat op de late vrijdagavond van Nederland 2 is te zien.

Deze Boekenweekuitzending zal veel ‘persoonlijke getuigenissen’ bevatten: zij hebben immers altijd verslag gedaan van privézaken zoals familierelaties, hobby’s, hang-ups, muzikale voorkeuren, hartszaken en hun gestuntel met het moderne leven.

Naast die persoonlijke getuigenissen zal het programma een aantal scènes van de tientallen door hen gecreëerde types bevatten, maar het geheel zal meer dan in de voorgaande vier Boekenweekprogramma’s in het teken staan van Van Kooten & De Bie als privéfiguren. Met Het Koekulloerum invité van Kees van Kooten en Wim de Bie nodigen zij de kijker uit om rond te neuzen in hun persoonlijke belevenissen.

Het Koekkulloerem Invité van Kees van Kooten en Wim de Bie, 23.15 uur, VPRO (NL2)

Zie ook:
- Boekenweek met Van Kooten & De Bie-typetjes Jacobse & Van Es
- Lekker weer Van Kooten en De Bie op de late avond
- Boekenweek met Van Kooten en De Bie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het Koekkulloerem Invité van Kees van Kooten + Wim de Bie

  1. dave

    Ja, gvd, dat loopt parallel met je mist meer dan je ziet, lekker dan. Koot en Bie maar opnemen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>