Thomas Erdbrink stopt met Zomergasten

foto: Merlijn DoomernikZomergasten moet op zoek naar een nieuwe presentator. Thomas Erdbrink stopt na the seizoenen met het interviewprogramma. Hij wil zich weer toeleggen op het maken van reisprogramma’s en een seizoen Zomergasten zou dit doorkruisen.

“Met Trump in Amerika en zijn kabinet vol Iranhaters wordt het vast een druk jaar voor de krant, dacht ik bij mezelf”, schrijft hij in zijn column. ”Ik stop als presentator van Zomergasten, want daar is geen tijd voor dit jaar. We beginnen volgende maand met het maken van een vervolg op Onze man in Teheran. Verder concentreer ik me op mijn echte werk: voor The New York Times.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>