Docuserie Dit Zijn Wij van Michiel van Erp in mei terug op tv

beeld: VPROGoed nieuws vanuit de VPRO-burelen: Dit Zijn Wij krijgt een nieuw tijdslot op de vrijdagavond van NPO2. Vanaf mei wordt de portretserie van Michiel van Erp hervat, nadat de zenderbazen besloten dat Dit Zijn Wij op de donderdagavond van NPO1 niet tot zijn recht kwam. Met andere woorden: de kijkcijfers stelden teleur.

In de documentaireserie toon Van Erp het Nederland van nu en zijn bewoners. In elke aflevering staat één onderwerp centraal, de afleveringen over trouwen en huisdieren zijn al uitgezonden. En die waren – naar mijn mening – fantastisch. “Hopelijk weten meer mensen de serie nu te vinden,” stelt Michiel, die meer dan een jaar heeft gewerkt aan Dit Zijn Wij.

Zie ook:
- Treurig: Top-documentairereeks Dit Zijn Wij van NPO1 gehaald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>