Janine Abbring nieuwe presentator Zomergasten

foto: Merlijn DoomernikJanine Abbring volgt Thomas Erdbrink op als presentator van Zomergasten. Janines tv-maatje Arjen Lubach verklapt dat in de seizoensafsluiter van Zondag met Lubach. De VPRO bevestigt vandaag dat Janine inderdaad het interviewprogramma mag doen. 

 

Abbring is momenteel eindredacteur bij Zondag met Lubach, in het verleden presenteerde ze Vroege Vogels en was ze Jakhals bij De Wereld Draait Door. Daarnaast is ze bekend van Wie Is de Mol?.

“Achter de schermen werken bevalt me prima en ik was niet actief op zoek naar werk voor de camera”, stelt Abbring in een toelichting. “Maar toen ik werd gevraagd om een screentest te doen voor Zomergasten vond ik dat een unieke kans die ik niet wilde laten schieten.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>