Waldemar Torenstra en Gijs Naber in broedergevecht De Aflossing

waldemar torenstraIn de laatste Telefilm van dit seizoen spelen Gijs Naber en Waldemar Torenstra twee broers die hun verleden met elkaar uitvechten bij ons falende financiële systeem. De film heet De Aflossing en is gemaakt voor de VPRO.

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Hij doet een poging nader tot elkaar te komen en nodigt hem uit voor een prestigieuze conferentie over sustainable banking. Als Arne dit podium gebruikt voor een ludieke actie, heeft dat fatale gevolgen en moet Thomas vechten voor zijn carrière, het leven van zijn broer maar vooral voor het herwinnen van diens respect.

Naast Waldemar en Gijs spelen ook Porgy Franssen en Markoesa Hamer grote rollen in De Aflossing.

De Aflossing, 20.30 uur, VPRO (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>