De Klapvee Keuring in de media

De Klapvee Keuring heeft heel wat losgemaakt in Hilversum en daar buiten. Sinds dinsdag is er elke werkdag een filmpje op Zappen te vinden waarin je ziet hoe het is om publiek te zijn bij een bepaald programma. De afgelopen week heeft de Klapvee Keuring veel media-aandacht gekregen. Komende week volgen er nog vier afleveringen.

Het hoogtepunt was op donderdag, toen ik in twee radioprogramma’s mocht vertellen over de Klapvee Keuring. Het gaat om de Timur Timur Show en BNN Today. Dinsdag 25 november volgt NOS Journaal op Radio 1 in de ochtend.

De regionale kranten aangesloten bij het GPD plaatsten deze week dit stuk:

Ook was er online veel aandacht voor de Klapvee Keuring, onder andere op Castingnieuws.nl, Mediajournaal, De Telegravin, Scan.vara.nl, Televizier. De Volkskrant plaatste dinsdag 25 november een bericht, dat hier online is te lezen.

Komende week kun je de Klapvee Keuring nog zien bij Pauw & Witteman, Wie Ben Ik, Succes Verzekerd en Spuiten & Slikken. Je kunt alle afleveringen en rapporten hier terugvinden. Mochten de video’s onverhoopt niet afspelen, dan kun je ze rechtstreeks op Vimeo checken.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De Klapvee Keuring in de media

 1. Ayalon

  Top man! Grote klasse!

    /   Reply  / 
 2. Jos

  echt te grappig

    /   Reply  / 
 3. Floris

  Wat een geniaal idee. Simpel, makkelijk en jammer dat ik het niet verzonnen heb. Vooral doorgaan! Ben benieuwd of ‘DWDD’ van de eerste plaats kan worden verschoven. ‘Holland Sport’ misschien?

    /   Reply  / 
 4. Zayn

  Ik zou hier nog graag een nieuwe serie van zien. Vond deze ‘reportage’ erg bij Zappen passen en maakte onderscheid door iets extra’s te bieden dan enkel nieuwtjes.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>