Zappen vanavond met Klapvee Keuring in EditieNL

Zo, gisteren EditieNL over de vloer gehad voor de Klapvee Keuring. In de uitzending vanavond op RTL 4 aandacht voor de filmpjes op Zappen.blog.nl. Bovendien gaat verslaggever Marc Bos zelf keuren hoe het is publiek te zijn bij Tijd voor Max. Ben heel benieuwd hoe ze daar hebben gereageerd op het filmpje! Vandaag in de Klapvee Keuring zijn we bij Wie Ben Ik?, donderdag de laatste aflevering bij Spuiten & Slikken.

Alle afleveringen van de Klapvee Keuring hier. EditieNL begint om 18.15 uur op RTL 4. En check ook wat de Belgen er van hebben gebakken!

Item van EditieNL kijk je hier terug. Bedankt Marc Bos!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Zappen vanavond met Klapvee Keuring in EditieNL

 1. Valpa

  Nou Herman, gefeliciteerd! Je mag wel spreken van een succesje met het Klapvee Keuring-concept. Ik ga vanavond zeker kijken in ieder geval.

    /   Reply  / 
 2. Mart

  Ik ga ook kijken. Echt leuk om te zien hoe het er voor de uitzending en na de uitzending aan toe gaat.Vanavond in editie NL (zeker 850.000 kijkers), wordt je site mooi gepromoot. Kan je aardig wat extra bezoekers opleveren, gefeliciteerd!

    /   Reply  / 
 3. JP

  Haha gezien.
  Moest meteen aan deze site denken :)

    /   Reply  / 
 4. Tim

  Layout blijft spuuglelijk.

    /   Reply  / 
 5. Diede

  Haha, ik had het gezien. Wat leuk!

    /   Reply  / 
 6. Jeffrey

  Ik heb het gezien, echt leuk :D

  Alleen is die ruimte een beetje wit, en dan jij ook nog een wit shirt…

    /   Reply  / 
 7. Bert

  Credits Herman. Over de kwaliteit van je reportages valt te twisten maar de aandacht die je ermee genereerg is gigantisch. Neem aan dat je dit ook niet had verwacht? Gefeliciteerd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>