Drukke mediaweek: einde Gooische Vrouwen, Gerda Smit en Het Gouden Oor

Gooische Vrouwen stopt na seizoen 5, Gerda Smit doet een boekje open over haar voormalige schoondochter Yolanthe, Wie is de Chef wordt vervangen door Over De Kook, Geraldine is hèt nieuwe BNN-sterretje en een hoop trammelent rondom Het Gouden Oor dat Albert Verlinde kreeg uitgereikt door Sophie Hilbrand. Al met al een bewogen week in medialand met zomerstop. Zelf was ik er een weekje tussenuit maar vanaf vandaag weer terug. Dank aan Jorn van Radioactive.blog.nl die een oogje in het zeil heeft gehouden, nu zelf er weer volop tegenaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>