Revu rekent Zappen.blog.nl tot 20 beste blogs

Tot op heden is deze blog altijd buiten de boot gevallen als het ging om blog- of websiteprijzen. Maar vier jaar na de start hebben we dan toch de eerste eervolle vermelding te pakken. Weekblad Revu maakte een ranglijst van de 20 beste blogs en Zappen.blog.nl staat op de 7de plaats. GeenStijl is natuurlijk de nummer 1, columnist Bert Brussen staat met bbrussen.nl op 4. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Het juryrapport over Zappen.blog.nl luidt: “Herman Roggeveen houdt het Nederlandse medialandschap in de gaten en schrijft hierover. Soms levert dat primeurtjes op, over gastrollen in series bijvoorbeeld, maar zappen.blog.nl is vooral handig om even snel te weten wat je niet mag missen op de Nederlandse tv en het aanbod van nieuwe programma’s. Soms voorzien van commentaren of voorspellingen van Roggeveen. Het gehalte showbizznieuws is laag en dat zorgt voor degelijke berichten. Design mag professioneler, maar vooralsnog een handig blog.”

De jury, bestaande uit Ruud Maas, Quinten Snijders, Hidde Middelweerd en Stan de Jong  heeft gelet op schrijfstijl, look and feel, reacties, actualiteit en humor.

Het artikel in Revu is een voorschot op de Dutch Bloggies, waarvan op 12 oktober de verkiezing begint. De nominatieronde is reeds afgesloten.

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Revu rekent Zappen.blog.nl tot 20 beste blogs

 1. jan

  Niet slecht voor een sneue, te dikke, jongen zoals jij. Je hebt immers geen verstand van tv; je hebt gewoon teveel tijd.

    /   Reply  / 
  1. Herman Roggeveen Auteur

   net zoals jij blijkbaar te veel tijd hebt om uit verveling toch maar langs te komen. geeft niets, elke pageview levert mij weer geld op

     /   Reply  / 
   1. el-g

    Ow serieus, dan begin ik ook een blog, hehe. Maar laat ze maar lullen Herman. Kan me wel vinden in het commentaar van Revu. Handig overzicht van dingen die wilt weten in de media, zonder de roddels erbij. Altijd in leuke tekstvorm weergegeven door jou. mag ook wel eens gezegd worden.

      /   Reply  / 
  2. Hester

   Jan, wat een buitengewoon onsympathieke reactie. Dit riekt naar jaloezie. Blijft akelig he, te zien dat anderen wel wat met hun leven doen?

     /   Reply  / 
 2. Erik H.

  Is dat hierboven Jan met de korte achternaam ? Nou Herman, steek hem maar in je zak.

  Maar inderdaad: het design (sowieso van HEEL blog.nl) is echt beroerd na de laatste metamorfose. Na elke metamorfose zijn er klachten maar dit is iets wat echt niet went ….

    /   Reply  / 
  1. Herman Roggeveen Auteur

   ben het helemaal met je eens, maar design ligt helaas niet in mijn handen

     /   Reply  / 
 3. Jan

  Nou Herman, in tegenstelling tot die eerste azijnpisser een mooie opsteker voor je! Wat ze schrijven snijdt hout maar tuurlijk ook even vermelden dat wat mij betreft je NL Pop Blog niets onder doet voor deze.

    /   Reply  / 
 4. W

  Inderdaad beste mediablog van Nederland. Gefeliciteerd!

    /   Reply  / 
 5. Jeff0

  Nou nou, gefeliciteerd!
  Alleen snap ik niet waarom je nog hier zit, en niet een eigen domein neemt!

    /   Reply  / 
 6. Tino

  gefeliciteerd!

    /   Reply  / 
 7. Brian

  Gefeliciteerd Herman, lees je berichten altijd graag. Eindelijk eens een blog zonder spelfouten en zonder shownieuws, maar met de berichten die je wilt weten. Zoals je berichtgeving over de najaarsprogrammering op Tv, als je die wilt volgen kun je het beste op zappen.blog kijken.

    /   Reply  / 
 8. Lies

  Heb het gelezen en je columnist Bert Brussen staat ook vermeld. Goed bezig Herman!

    /   Reply  / 
 9. Jeanne

  Gefeliciteerd Herman. OOk ik lees je berichten altijd graag.

    /   Reply  / 
 10. PINHEAD

  Gefeliciteerd! Laat die Jan maar lullen,hij is gewoon jaloers!

    /   Reply  / 
 11. Laila

  Gefeliciteerd Herman!
  Ik vind dit ook een fantastische blog. Ik lees hier alle nieuwtjes op tv-gebied.
  Je update als een dolle, dus ik kijk hier meerdere keren per dag!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>