3FM-dj Domien Verschuuren schrijft wekelijkse Wie Is de Mol-column

Domien Verschuuren (website + twitter) is fervent kijker van Wie Is de Mol. Voor Zappen.blog.nl schrijft de NPS/3FM-deejay dit seizoen een wekelijkse column over het Avro-programma. Domien: “Het is letterlijk het enige programma op de Nederlandse televisie waar ik mijn agenda voor leeg houd. Helaas ben ik al jarenlang slecht in het spelletje! Ik heb de Mol altijd fout en kom daar vaak pas twee uitzendingen voor de slotaflevering achter.”

Toch probeert hij het dit jaar opnieuw in een zo vroeg mogelijk stadium juist te hebben. Wekelijks kun je na de uitzending hier zijn vermoedens, theorieën en verdachtmakingen lezen. Heb jij zelf een heel andere theorie? Laat het vooral weten in de comments.

Vanavond de eerste aflevering van Wie Is de Mol. Een schot voor de boeg van Domien:

Tien kandidaten. Één winnaar, één verliezer… één Mol. Vanavond gaat het spel beginnen en ik ben er klaar voor. Ik heb alle foto’s en video’s die tot nu toe, bedoeld en onbedoeld, op het web verschenen zijn uitvoerig bekeken en heb mijn eerste verdenkingen gemaakt. Erik van der Hoff, de altijd zo vriendelijke muzikale presentator, zou een goeie zijn. Of Frits Sissing, de brave AVRO-ster. Sanne Vogel? Een jonge actrice, het zou voor haar een mooie hoofdrol zijn. Hoe langer ik nadenk en de filmpjes bekijk, raak ik verder verstrikt in mijn eigen complottheorieën. En dan moet het echte spel nog beginnen! Vanavond om half negen zijn we voor het eerst weer samen. De Mol en ik.

Zie ook:
- Jachtseizoen Wie Is de Mol 2010 geopend!
- Groepsfoto Wie Is de Mol 2010
- Beelden gelekt! Barbara Barend en Manuel Venderbos in Wie is de Mol
- Eerste beelden Wie Is de Mol 2010 opgedoken
- Humberto Tan in Wie is de Mol 2010?
- Eindelijk nominatie Televizier-ring Boer Zoekt Vrouw

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “3FM-dj Domien Verschuuren schrijft wekelijkse Wie Is de Mol-column

 1. aaron

  Heb er echt heel veel zin in !
  Ben een echte fan heb alle seizoenen al gezien !

    /   Reply  / 
 2. Valpa

  Vond de aflevering heel erg tegenvallen vandaag. Het eerste spel vond ik onbegrijpelijk en het tweede spel wel erg makkelijk. Dat Loretta eruit gaat vind ik ook wel zo eerlijk, iemand die zijn best niet doet voor het spel hoeft ook niet in het spel te blijven. Leuk dat je gaat schrijven trouwens Domien!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Wie Is de Mol-blog Domien: Erik of Hind | Zappen

 4. Sushi

  Ik ben altijd zó slecht in het herkennen van de aanwijzingen!! Toch blijf ik mijn best doen…verdenk voorlopig Barbara of Erik…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>