NRC Next over #zappen

NRC Next heeft vandaag een groot artikel over het televisie kijken met Twitter ernaast. Het fenomeen is flink in opkomst. Steeds meer (prominente) mensen geven op Twitter een tv-commentaar en ook op steeds meer plaatsen wordt dit ingezet. Wij begonnen in december met de code #zappen waarbij tweets rechtstreeks op deze blog verschijnen. En sinds deze week is Twitter-commentaar ook gekoppeld aan Uitzendinggemist.

In NRC Next komen verschillende mensen aan het woord, waaronder Bert Brussen, DWDD-redacteur Dagmar Kloppenburg en ikzelf. Stuk staat (nog) niet online, dus check de kiosk of bibliotheek.

1 Reacties // Reageer

One thought on “NRC Next over #zappen

  1. Hanneke

    Nice! hopelijk ontdekken nog veel meer mensen het!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>