Contact

Zappen

Zappen

Zappen.blog.nl is een blog over het Nederlands televisielandschap. De redactie ligt in handen van Herman Roggeveen.

Zappen bestaat sinds juli 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste mediablogs van Nederland. Maandelijks trekt de blog meer dan 250.000 bezoekers.

Heb je zelfs tips, nieuws of iets te lekken? Persberichten versturen of oproep plaatsen voor kandidaten/publiek? Mail dan naar [email protected]

Over de redacteur:
Herman Roggeveen studeerde in augustus 2004 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht in de richtingen internet en kunst & cultuur. Sindsdien werkte hij bij VPRO’s online muziekplatform 3VOOR12 en RTL Nederland. Sinds september 2006 is hij freelance journalist voor verschillende opdrachtgevers. Herman Roggeveen is ook de redacteur van NLpop.blog.nl.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Zappen was de vijfde, inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Medio 2010 trok het netwerk maandelijks zo’n 3,5 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.