Martijn Koning invaller Marieke Elsinga bij RTL Late Night

De zomer komt eraan en dat betekent dat vaste gezichten van dagelijkse programma’s er even tussenuit gaan. Zo ook Marieke Elsinga, die zich de komende weken laat waarnemen door Martijn Koning bij RTL Late Night. Het gaat om de maand juni, in juli keert Marieke weer terug in het late night programma.

Martijn heeft er zin in. “Ik heb heel veel tips van haar gekregen maar ik ga er vooral mijn eigen draai aan geven. Op een grappige manier met een kwinkslag.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>