Ook Hennie Huisman komt bij Talpa terecht

Hennie HuismanDe liefde tussen Hennie Huisman en de Postcode Loterij is niet bekoeld. Nadat de loterij voor Talpa koos, leek het er op dat Hennie na jaren trouwe dienst buiten het schip viel. Niets is minder waar, want de presentator meldt dat hij weer programma’s voor de goede doelen club gaat maken. Sterker nog: al in december kunnen we hem weer zien. Dat betekent ook dat de tv-coryfee de overstap naar Talpa maakt.
Dat laatste wordt overigens door Huisman zelf nog niet bevestigd. Zijn redactie stelt dat het nog niet zeker is, dat deze nieuwe programma’s bij Talpa uitgezonden gaan worden. Een beetje raar is dat wel, want de Postcode Loterij heeft nu eenmaal een contract met de zender van John de Mol. Wel zou het kunnen zijn dat Huisman zijn diensten op freelance basis aan Talpa verleent. Overigens spreekt Huisman zelf van een ‘spektakel met vele bekende namen’.

Leuk voor Hennie, de programma’s van de Postcode Loterij lijken altijd garant te staan voor hoge kijkcijfers. Een beetje truttige televisie is het hier en daar wel, maar dat is blijkbaar wat de massa wil.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ook Hennie Huisman komt bij Talpa terecht

  1. pajo

    hoi ik hoop dat hennie ook weer met een ouderwetse vervolg komt van de soundmix show want dat was gezellig en ouderwets prima waarom moet toch altijd alles modern zijn er zijn toch ook oudere kijk maar naar de max en catherine show steeds meer mensen gaan dat waarderen dus kom met hennie ron of andre gr joke

      /   Reply  / 
  2. Angel Wynton

    Ik heb Hennie op mijn website staan
    Dat was in de Ahoy in Rotterdam.
    Hennie presenteerde alle artiesten
    en ik ben er 1 van dus..;)
    Pal erna zat ik bijn Hennie Huisman in de Soundmix Show als Dolly Parton.
    Wat een hype was dat toen zeg.
    Hennie als je die foto’s ziet ik hoop nog
    is wat van jou te horen hoor;)

    Groetjes Angel Wynton
    Dat is mijn huidige artiesten naam
    al zo’n 7 jaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>