Vete Endemol en Gordon loopt uit de hand: studioverbod

GordonGordon is niet langer welkom op de werkvloer van producent Endemol. De zanger zou aanstaande zondag te gast zijn bij Life & Cooking om over de dvd van Over De Vloer te praten, maar hij is afgebeld. Collega Gerard Joling was nog wel welkom en dat schoot het duo in het verkeerde keelgat. "Zijn ze daar nou helemaal gek geworden?"

En zo werd een sluimerende vete opeens publiekelijk moddergooien. Smullen voor het publiek! Overigens heeft Gordon wel een vermoeden waarom hem de toegang tot de tv-studio’s in Aalsmeer is ontzegd.

Gordon vertelt ‘onenigheid’ met het bedrijf te hebben gehad over een
contract voor de ‘Late Nicht Show’ die hij zou gaan maken. "Bij de
rechtbank is het tot een schikking gekomen, die Endemol veel geld heeft
gekost", vertelt hij tegen De Telegraaf. Maar volgens Endemol-directeur Römer zijn de twee om
programmatechnische redenen uit elkaar gehaald.

Natuurlijk is het niet leuk voor Gordon, maar stiekem lacht hij in zijn vuistje. De rel is mooie publiciteit voor de dvd, die overigens 45.000 keer is uitgeleverd aan de detailhandel, goed voor een gouden dvd. Het is niet ondenkbaar dat er meer dvd’s volgen, want Gordon geeft aan nog lang niet op het hoogtepunt te zitten met de reallife-serie. Dat denkt hij pas te bereiken na enkele seizoenen. Kortom: het gemis is groter voor Carlo & Irene dan voor Geer & Goor.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>