Verbitterde Catherine Keijl gaat voor miljoenenpubliek

Catherine KeijlAl enige tijd presenteert Catherine Keijl nu een middagprogramma voor seniorenomroep Max, wat met zo’n 600.000 kijkers heel behoorlijk scoort. Medialog publiceerde enkele citaten uit interviews met Keijl, waaruit blijkt dat de presentatrice ietwat verbitterd maar vooral strijdlustig is. Verbitterd omdat ze aan de kant is gezet door RTL, strijdlustig omdat ze al haar critici wil laten zien wat ze in huis heeft. "We gaan op naar een miljoen kijkers!"

Keijl presenteerde jarenlang Catherine bij RTL 4, een formule die iets weghad van Oprah. Het programma hield op, wat Keijl niet lekker zit. "Ik scoorde als een beest. Elke dag, vijf jaar lang, een miljoen kijkers. Toen ik Max & Catherine ging doen, heb ik wel even gedacht: ik zal ze eens even een poepie laten ruiken. En dat heb ik daan."

Desondanks kijkt ze met fijne gevoelens terug op haar tijd bij RTL 4. "Catherine is het beste wat ik ooit gedaan heb. De mensen hielden van het programma, ze waren er gek op. Het programma was echt voor hen. Ik maakte dat programma voor RTL, maar de leiding van die omroep kreeg ruzie met de sponsor en dat was de reden om de stekker eruit te trekken. Dat waren dingen die volledig buiten mij om gingen."

Of het slim is om je oude werkgever een trap na te geven, weet ik niet. Ik kan wel begrijpen dat Keijl er nog steeds behoorlijk pissig om is. Maar zulke uitspraken kunnen ook tegen je gaan werken. Vooralsnog lijkt ze echter weer op haar plaats bij Max. Het is misschien wat oubollige televisie, blijkbaar is er markt voor.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verbitterde Catherine Keijl gaat voor miljoenenpubliek

  1. i.klaassen

    n.a.v. de advertentie in de Telegraaf dat het nieuwe blad Catharine uitwas en er een interview instond met Sacha de Boer waar ik wel interesse in had ben ik dit gaan kopen.Vol belangstelling begin ik te lezen en tot mijn grote verbazing lees ik ( er kwam een dame aan onze tafel en serveerde ganzelever) is het Catharine nog niet duidelijk wat voor een dierenleed er aan vooraf gaat voor het op haar bord ligt,worden het de volgende keer kikkerbilletjes.Hier walg ik van en koop dit blad NOOIT meer

      /   Reply  / 
  2. berry

    haar iritante lachje en dan die bolle buik ga lekker wijntjes drinken en niet meer presenteren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>