Kijkcijfers zondag: Half miljoen kijkers Lieve Liza

De eerste aflevering van Lieve Liza moet genoegen nemen met 525 duizend kijkers. Meer belangstelling heeft Stichting Kijkonderzoek niet geteld. Dat terwijl de lead-in op Nederland 3 meer dan prima was. Reisprogramma 3 Op Reis trok 926 duizend kijkers, de tweede aflevering van Penoza II trok zelfs 836 duizend kijkers. Daarna zapten er dus 300 duizend kijkers weg.

RTL 4 had primetime de beste kaarten in handen, Linda de Mol versloeg met Miljoenenjacht De Reünie op Nederland 1.

Hoewel het verschil slechts 28 duizend kijkers betrof, is het toch een prestatie. Doorgaans scoort Nederland 1 hoger op de zondagavond. Het is de best bekeken aflevering van Miljoenenjacht uit deze reeks.

Op Nederland 2 ging reisprogramma Van Bihar tot Bangalore in première met 812 duizend kijkers, een mooie score voor Jelle Brandt Corstius en de VPRO.

So You Think You Can Dance doet het dit seizoen duidelijk minder dan voorgaande reeksen. Ook na het stoppen van Boer Zoekt Vrouw spurt de score niet omhoog. De liveshow van gisteren trok 532 duizend kijkers.

SBS 6 trok 635 duizend kijkers met Overtreders, De Smaakpolitie wist met 459 duizend kijkers geen plekje in de kijkcijfer top 25 te bemachtigen. Hart van Nederland beleefde wel een goede avond door 1,1 miljoen kijkers neer te zetten. Opmerkelijk is ook de hoge score van Recht in Nederland: 785 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Iets meer kijkers Junior Songfestival na promotie
- Kijkcijfers vrijdag: 3 miljoen zien kwartfinale The Voice
- Kijkcijfers zondag: Uitstekende start Penoza II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>