Kijkcijfers zaterdag: Ik hou van Holland aan kop, NPO 1 drie keer in top vijf

ik_hou_van_holland_linda_de_mol_02Waar RTL 4 vorige week zaterdag nog drie programma’s in de top vijf van Stichting Kijkonderzoek wist te krijgen, zijn het er nu twee.  Ik hou van Holland is op de eerste plek blijven staan met 2.1 miljoen kijkers, Playback je gek staat op een vierde plaats met 1.195.000 miljoen kijkers. Het collectief geheugen kukelde over het randje en belandde op een zesde plek met 1.156.000 miljoen kijkers. Vorige week stond het programma met Chantal Janzen nog op een vijfde plek.

NPO 1 mag de overige drie plekken in de top vijf invullen. Naar Het achtuurjournaal keken 1.9 miljoen kijkers (tweede plaats), Studio Sport wist 1.7 miljoen kijkers te boeien (derde plaats) en naar Kassa keken er 1.175.000 mensen. Het consumentenprogramma belandde op een vijfde plaats. Naar de paradepaardjes van SBS De lijf show en Het beste idee van Nederland keken respectievelijk 568.000 en 501.000 mensen.

En dan nog dit: Naar Van jewelste, de voorstelling van Sara Kroos op NPO 1 keken een dikke 700.000 kijkers en De Grote Bijbelquiz op NPO 2 scoorde 612.000 kijkers.

 

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>