Kijkcijfers zondag: 2,8 miljoen finale Heel Holland Bakt

heel holland bakt 2015De finale van Heel Holland Bakt is de spreekwoordelijke kers op de taart van dit derde seizoen. Met maar liefst 2,8 miljoen kijkers noteert het Max-programma een persoonlijk record, en is het met afstand de primetime winnaar. Dat terwijl RTL 4 flink tegengas geeft met de start van een nieuw seizoen Miljoenenjacht. De eerste aflevering, dat een onfortuinlijk verloop kent bij het koffertjesspel, trekt 1,9 miljoen kijkers. 

Op NPO1 blijven na Heel Holland Bakt nog eens 1,6 miljoen mensen plakken voor De TV Show. Op RTL 4 trekt op dat moment Zwarte Tulp iets meer dan 1 miljoen kijkers. Misdaadserie Penoza 4 noteert deze week 870 duizend kijkers.

SBS 6 doet goede zaken met Undercover in Nederland, goed voor 849 duizend kijkers. Wegmisbruikers trekt eerder op de avond 435 duizend kijkers.

Op de vroege zondagavond houdt Carlo’s TV Cafe stand met 744 duizend kijkers, al blijft Studio Sport Eredivisie heer en meester met bijna 3 miljoen kijkers. Thuis voor de Buis staat niet in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Hollands Beste Bloemstylist met 422 duizend kijkers wel.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>