Kijkcijfers vrijdag: Veel kijkers film Toen Was Geluk Heel Gewoon

toen-was-geluk-heel-gewoon-awIn de bioscoop was het een jaar geleden geen doorslaand succes, maar op televisie wil het wel lukken met de film van Toen Was Geluk Heel Gewoon. Op NPO1 is de tv-première te zien van de productie, die is ontstaan na de langlopende KRO-serie. Er kijken 1,2 miljoen mensen op primetime naar de film.

Primetime winnaar is The Voice of Holland, de derde en voorlopig laatste liveshow trekt 2,1 miljoen kijkers. In januari pakt RTL 4 de draad weer op met de talentenjacht.

Op NPO3 is het eerste verslag van Serious Request 2015 te zien, waarin de deejays worden opgesloten in het Glazen Huis. De uitzending trekt 452 duizend kijkers in de vooravond.

Philip Freriks is deze week het winterseizoen De Slimste Mens begonnen met uitstekende kijkcijfers, toch vallen deze op vrijdag wat tegen. Stichting Kijkonderzoek komt niet verder dan 849 duizend kijkers, goed voor een elfde plek in de dag top 25.

SBS 6 komt met zijn primetime film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban niet voor in de dag top 25. Er kijken 342 duizend mensen.

Schermafbeelding 2015-12-19 om 09.51.40

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 1,6 miljoen kijkers Skyfall
- Kijkcijfers zaterdag: Adele & De Leeuw primetime winnaar
- Kijkcijfers vrijdag: Ook Harry Potter geen hit voor SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>