Royale cijfers voor Koningsdaguitzending

beeld: NOSVorig jaar keken er nog 2,5 miljoen mensen naar de televisie-uitzending van Koningsdag, dit jaar waren het er al meer dan 3,3 miljoen. Dat laten de kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek zien en daarmee is het drie uur durende programma het best bekeken programma van de dag. Koningsdag nieuwe stijl slaat dus duidelijk aan bij de kijker. Al hebben de weersvoorspellingen er waarschijnlijk wel voor gezorgd dat meer mensen thuis zijn gebleven. Naar Koningsdag oude stijl in 2014 keken er nog 1,7 miljoen mensen.

In de avond deed de Champions League wedstrijd tussen Atlético Madrid en Bayern München het erg goed bij de kijkers. Naar de wedstrijd  keken bijna 1,6 miljoen mensen. Paul de Leeuw was met Koningsdag en De Leeuw goed voor 988.000 kijkers op NPO 1.

Idols de theaterronde, op RTL 5 was goed voor 988.000 kijkers. Naar de tv-première van de film Hartenstraat keken 913.000 mensen op RTL 4.

 

 

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>