Ik Vertrek redding donderdagavond NPO1

header-IkvertrekHet besluit van NPO1 om La Famiglia van de donderdagavond af te halen en daarvoor in plaats Ik Vertrek te programmeren, lijkt een gouden zet. Althans, als je kijkcijfers als belangrijkste graadmeter neemt. Ik Vertrek scoort donderdag dik 1,7 miljoen kijkers, waar La Famiglia een week geleden met amper een half miljoen kijkers genoegen moet nemen.

Het lukt Ik Vertrek desalniettemin niet om de rest van de donderdagavondprogrammering te redden. Het Instituut scoort met 680 duizend kijkers weliswaar beter dan in voorgaande weken, het is onvoldoende voor vlaggenschip NPO1. Buitenspel blijft met 360 duizend toeschouwers een kijkcijferdrama.

RTL blijft ondanks Ik Vertrek behoorlijk overeind; Chantal Blijft Slapen komt uit op 1,4 miljoen kijkers, Expeditie Robinson noteert 1,2 miljoen kijkers. Beste Kijkers scoort eveneens 1,2 miljoen kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>