Victor Mids nieuwkomer op Oudejaarsavond

victor mids De drie grote zenders hebben elk hun best gedaan voor oudejaarsavond. Naast de conferences van Claudia de Breij en Javier Guzman is er ook het nodige amusement. Als vanouds maakt Matthijs van Nieuwkerk met Marc-Marie Huijbregts de terugblik in De TV Draait Door en heeft Linda de Mol tal van BN’ers te gast in Ik Hou van Holland. Nieuw op deze laatste dag van het jaar is de special van Wedden Dat Ik Het Kan en het primetime teldeportatie-experiment van Victor Mids.

Teleportatie, het verplaatsen van dingen zonder ze aan te drijven, is volgens sommige wetenschappers mogelijk. Het is op de TU Delft al gelukt om informatie te teleporteren. Maar dingen, laat staan een levend wezen, dat is nog toekomstmuziek. Victor: ”Door het nieuws over teleportatie raakte ik gefascineerd door het fenomeen en vroeg ik mij af of het mij zou lukken als eerste op aarde een mens te teleporteren, zonder dat hij dat kan verklaren.”

ik hou van holland linda de mol guus meeuwis jeroen van koningsbruggeIn Ik Hou van Holland zijn grote namen te gast, André Hazes, Yolanthe Sneijder-Cabau, Dorian van Rijsselberghe, Beau Schneider, Marlou van Rhijn en Gerard Joling. Verder treden Broederliefde en Diggy Dex op.

De TV Draait Door, 20.25 uur, BNN/Vara (NPO1)
Mindf*ck, 21.20 uur, AvroTros (NPO1)
Ik Hou van Holland, 22.00 uur, RTL 4
Wedden dat ik het kan, 22.00 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>