Kijkcijfers vrijdag: 946 duizend kijkers 2 Voor 12

585-astrid-joosten-2-voor-12Deze vrijdag is een nieuw seizoen 2 Voor 12 van start gegaan, één van de langstlopende spelletjes op de Nederlandse televisie. En het publiek is 2 Voor 12 nog niet beu, want er kijken 946 duizend mensen naar de seizoensopener. Dat terwijl 2 Voor 12 het zwaar te verduren heeft tussen het vrijdagavondamusement.

RTL 4 pakt de leiding, de derde liveshow van The Voice of Holland trekt bijna 2,2 miljoen kijkers. Flikken Maastricht op NPO1 volgt met dik 1,9 miljoen kijkers. Ik Vertrek is aansluitend goed voor dik 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 programmeert de film Hunger Games: Mockingjay part 1 maar zonder al te veel succes. Stichting Kijkonderzoek komt niet verder dan 295 duizend kijkers voor de spektakelfilm.

Op de late avond wint RTL Late Night het van Jinek, zoals eigenlijk altijd op vrijdagavond. Humberto komt uit op 1,2 miljoen kijkers tegenover 913 duizend kijkers voor Eva. Toch wint Eva deze winter het doordeweeks vaker van haar RTL-collega.

Schermafbeelding 2017-01-28 om 15.01.51

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 627 duizend kijkers Zondag met Lubach
- Kijkcijfers zaterdag: 2,4 miljoen kijkers Wie Is de Mol?
- Kijkcijfers vrijdag: Records voor DWDD en De Slimste Mens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>