Kijkcijfers zaterdag: 2,6 miljoen kijkers Wie Is de Mol?

wie is de mol 2017Wie Is de Mol? lijkt bezig te zijn aan zijn best bekeken seizoen ooit. Deze zaterdag zitten er 2,6 miljoen kijkers klaar voor het sabotagespel. Al heel dit seizoen zit Wie Is de Mol? ruim boven de 2 miljoen kijkers en daarmee komt het dichtbij de recordscore uit 2014, toen er per aflevering gemiddeld 2.464.000 mensen keken. De ervaring leert dat de finale zorgt voor een flinke uitschieter en het gemiddelde naar boven trekt.

Mol-talk trekt 836 duizend kijkers naar het derde net van de publieke omroep, en verslaat daarmee Wie Steelt Mijn Show? op NPO1. Het programma van Paul de Leeuw boeit 734 duizend kijkers.

RTL 4 doet goede zaken met Linda de Mol en Robert ten Brink. De kennisquiz Weet Ik Veel? noteert 1,7 miljoen kijkers en All You Need Is Love doet daar nog een schepje bovenop: 1,8 miljoen kijkers.

SBS 6 zet de film Monsters University in, Stichting Kijkonderzoek telt 298 duizend kijkers voor de animatiefilm. Op de late avond van deze zender trekt Naar Bed Met Irene 369 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-02-05 om 12.09.19

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,8 miljoen kijkers Ik Vertrek
- Kijkcijfers zondag: 1 miljoen kijkers Zondag met Lubach
- Kijkcijfers zaterdag: 2,4 miljoen kijkers Wie Is de Mol?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>