Karakters boek Nieuwe Buren leven voort in tweede tv-seizoen

nieuwe burenTwee-en-een-half jaar geleden is Nieuwe Buren uitgezonden, een spannende dramaserie naar het boek van Saskia Noort. Het origineel kent een grimmig einde zonder overlevenden, maar daar hebben de makers van deze serie een stokje voor gestoken. Weliswaar zijn er de nodige doden gevallen bij de slachtpartij, Eva, Peter en Steef weten te overleven. En zij krijgen wederom ‘nieuwe buren’.

Wat RTL prijs geeft over de serie: “Nadat Eva (Bracha van Doesburg) is ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies, terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een TBS-kliniek. Steef (Thijs Römer) zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. De nietsvermoedende Eva ontmoet haar nieuwe buren Steffi, Lex (Karina Smulders & Fedja van Huet) en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, gebruikt ze dat voor een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Het eerste seizoen Nieuwe Buren is een groot succes voor RTL 4. Het tweede seizoen is volledig nieuw geschreven, al zijn de bestaande  karakters natuurlijk gecreëerd in dat ene boek. Overigens zijn voor het eerste seizoen ook al verhaallijnen bijgeschreven om er een tv-serie van te kunnen maken. De nieuwe reeks afleveringen mag, na een première op Videoland, nu worden vertoond op de maandagavond van RTL 4.

Bekijk de trailer:

Nieuwe Buren, 21.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>