Prima start natuurprogramma Art Rooijakkers

sail vandaag art rooijakkersHelden van de Wildernis is goed uit de startblokken gekomen. Stichting Kijkonderzoek telt 1,2 miljoen kijkers voor het programma met Art Rooijakkers op een avond dat het erg druk was op de terrassen. Helden van de Wildernis legt het nipt af tegen Help, Mijn Man Is Klusser, de primetime-winnaar. Het verschil bedraagt 32 duizend kijkers. 

 

Uit de kijkcijfers blijkt dat de televisie in veel huishoudens uit heeft gestaan, of pas laat op de avond is aangezet. Met name in de vooravond liggen de absolute aantallen een stuk lager dan in de afgelopen dagen.

SBS 6 verwelkomt 441 duizend kijkers bij Ninja Warrior terwijl Wat Vindt Nederland op diezelfde zender 448 kijkers trekt. RTL 5 doet het goed met Temptation Island. Het spraakmakende seizoen trekt deze donderdag 483 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>