1,3 miljoen kijkers dementie-show Voor Ik Het Vergeet

angela groothuizen een nieuw beginRTL 4 heeft een goede dinsdagavond achter de rug. Married at first Sight trekt 1,2 miljoen kijkers naar de zender, aansluitend debuteert dementie-show Voor Ik Het Vergeet met zelfs 1,3 miljoen kijkers. Minder fortuinlijk vergaat het de reality-avond van RTL 5.

De nieuwe soap rondom De Roelvinkjes trapt af met 200 duizend kijkers. Daarna volgt Rappers achter de Tralies. Die reality-show zet een deplorabele score neer van 64 duizend kijkers. In de vooravond van RTL 5 trekt Galileo nu 150 duizend kijkers en Topchef Academy krabbelt iets op ten opzichte van maandag, nar nu 141 duizend kijkers.

NPO1 is de grote winnaar op dinsdag. Opsporing Verzocht noteert 1,3 miljoen kijkers, dat loopt op naar 1,5 miljoen voor Opgelicht en zelfs 1,6 miljoen voor De Rijdende Rechter.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>