Budget TV keert niet terug, doorstart als Club Melchior

Budget TV keert niet terug op televisie. Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand willen niet telkens worden herinnerd aan de flop en hebben zelf de stekker er uit getrokken. Hadden ze daarmee gewacht, dan was het waarschijnlijk de zendercoördinator van Nederland 3 die het een halt had toe geroepen, want de kijkcijfers waren beroerd. Spijtig, want Tijl, Ruben en Ruben toonden wel lef door met iets compleet nieuws te komen.

Budget TV is ook in de theaters opgevoerd en daar zou het wel zijn aangeslagen. Maar de drie grappenmakers gaan liever door met een nieuwe naam. Ze blijven wel programma’s maken voor de Avro. Onlangs is een pilot opgenomen waarin exen centraal staan.

Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai gaan nu in het theater (en waarschijnlijk ook op televisie) door onder de naam Club Melchior. Dit was al een onderdeel uit Budget TV. Volgens eigen zeggen was het een sponsor en grijpt Club Melchior nu in door het beleid te gaan bepalen.

Zie ook:
- Ruben Nicolai en Tijl Beckand zoeken exen
- Budget TV: ‘Vertaalslag naar kijker niet goed’
- Televisie die geen drol mag kosten: Budget TV

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Budget TV keert niet terug, doorstart als Club Melchior

 1. Goes

  Gelukkig, ik hoop dat de PO nooit meer zulke slechte programma’s maakt.

    /   Reply  / 
 2. ilona

  super jammer
  het was echt een heel leuk programma waar ik de afgelopen vrijdagen met veel plezier naar gekeken heb. Jammer dat het niet heeft mogen slagen, maar ik weet zeker dat deze 3 talentvolle heren eigenlijk vier talentvolle Horace niet te vergeten zeker nog terug komen en dan wel voor meerdere mensen geslaagd. want ik vond budget tv al top! spijtig dat de rest van nederland niet open staat voor iets nieuws als budget tv maar een slappe oude xfactor dancing with the stars en dat soort shows met open armen ontvangt.

    /   Reply  / 
 3. Noah.

  Ik heb het gezien in het theater maar ben weggelopen omdat het zo genant slecht was. Hier en daar het geslaagde spontane moment maar wat ingestudeerd of vantevoren opgenomen was, was een slap aftreksel van wat op tv uitgezonden werd, als het al niet een letterlijke compilatie was. Het werd hoe langer hoe flauwer, het niveau daalde per sketch.

  Bovendien waren ze al twintig minuten langer doorgegaan en er moesten nog een aantal aangekondigde stukjes voorbij komen.

  Jammer!

    /   Reply  / 
  1. ik

   Budget tv was echt een Geweldig Leuk en goed programma jammer dat ze er mee stoppen maar gelukkig gaan zo een nieuwe show CLUB MELCHIOR maken voor in het theater en hopelijk krijgt dit dan een vervolg op tv!

   De mannen zijn echt GEWELDIG!

     /   Reply  / 
  2. Simone

   Ik vond Budget TV niet zo’n succes, maar in het theater zetten de mannen wel degelijk goede shows neer! Ben vier keer naar de Budget Jongerendag geweest, hartstikke leuk!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>