Anita Meyer op herhaling in De Beste Zangers

beste zangersKenny B, Anita Meyer, Dennie Christian, Tania Kross, Maan de Steenwinkel, Brace en Tommie Christian. Zij vormen de lichting De Beste Zangers voor komend seizoen. Over een maand keert het muziekprogramma terug op NPO1, wederom met Jan Smit als presentator.

Voor Anita Meyer is het bekend terrein, zij heeft in 2011 al eens meegedaan. Anita is zeker niet de eerste artiest die op herhaling gaat in de show, waarin artiesten elkaars liedjes vertolken. De gedachte achter de muzikale uitwisseling is om te zien wie in geval van nood bij een optreden zou kunnen waarnemen voor een artiest.

Bekijk het voorstelfilmpje:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>