Jan Smit volgt O’G3ne in documentaire Op Weg naar het Songfestival

foto: Robin KamphuisNu de meiden van O’G3ne zijn neergestreken in Kiev stookt AvroTros de Songfestival-koorts verder op. Al ruim een week voordat het trio op moet voor de halve finale begint De Weg naar het Songfestival op NPO3. In deze documentaire trekt Jan Smit geruime tijd op met Lisa, Amy en Shelley tijdens de voorbereidingen.

Van het moment dat de dames bekendmaken dat zij Nederland vertegenwoordigen tot het moment dat zij vertrekken naar Kiev. Dat muziek en emotie dicht bij elkaar liggen, blijkt voor O’G3ne tijdens veel mooie momenten waar muziek de uitlaatklep is van de moeilijke tijd waar de meiden met hun zieke moeder in zitten. Dit speelt ook in de documentaire een centrale rol aangezien hun moeder de inspiratiebron is voor het nummer Lights And Shadows.

Nog tien dagen lang trakteert de omroep ons op allerlei specials, zoals een concertregistratie, een bezoek van Ivo Niehe in De TV Show en natuurlijk het programma waarin bekende Songfestival-fans hun licht laten schijnen over de inzendingen van dit jaar.

O’G3ne op Weg naar het Songfestival, 20.30 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>