Andy & Melisa samen in Sterren Springen op Zaterdag

Sterren Springen op Zaterdag heeft twee vette namen aan de line-up kunnen toevoegen. Andy van der Meyde en zijn verloofde Melisa Schaufeli gaan voor SBS 6 van de duikplank. Andy vertelt in Life4You dat hij eigenlijk niet mee wilde doen. Maar doordat zijn vriendin ook meedoet, ontstaat er binnen de wedstrijd een competitie waardoor hij toch overstag is gegaan. Voor Melisa is het ook een persoonlijke uitdaging: ze heeft een bloedhekel aan zwemmen.

SBS 6 heeft al de namen van Koen Verweij, Jeffrey Wammes en Dave Roelvink bevestigd. Ook lijkt de naam van Regilio Tuur zeker. Daarmee heeft het programma een aantal topsporters en mooie lijven te pakken, maar de line-up moet ook wat namen bevatten in de categorie ramptoerisme. Andy & Melisa komen daarvoor wel in de buurt!

Zie ook:
- ‘Startbedrag kandidaat Sterren Springen 25.000 euro’
- Koen Verweij eerste deelnemer Sterren Springen
- SBS 6 met vijf Nederlandse avonden in april
- Marc van der Linden bedankt voor Sterren Springen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>