Matsoe Matsoe kandidaat Sterren Springen

Heel veel jonge meiden zullen voor Joey Spaan wellicht inschakelen bij Sterren Springen. Het tieneridool is de twaalfde kandidaat die naar buiten is gekomen voor het populaire SBS-programma. Joey, beter bekend als Matsoe Matsoe, was tot op heden vooral een RTL 5-gezicht van Oh Oh Cherso en zijn eigen datingshow. Al is hij deze weken ook te zien Smaken Verschillen op Net 5. En vanaf april dus bij SBS 6.

Er zijn nu nog vier plekken over voor Sterren Springen, al houdt de productie wellicht een paar reservekandidaten achter de hand. Het vorige seizoen kende namelijk de nodige blessures…

Zie ook:
- Britt Dekker toch in Sterren Springen
- Ook Dikke Dennis van duikplank voor SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>