Prostitués Vijf Sterren mogelijk naar EO

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vijf Sterren, de inzending van producent IdtV voor De TV Competitie, gaat mogelijk door de EO uitgezonden worden. IdtV is met de omroep in onderhandeling, meldt Talpa’s NSE vanavond.

In Vijf Sterren knokken vijf prostitués ervoor om uit hun vak te komen. Samen werken ze aan een eetcafé. De presentatie van de pilot-uitzending lag in handen van Tatum Dagelet.

Mocht de transactie doorgaan, dan moet er wel wat aan het concept gesleuteld worden. De EO vindt het nu namelijk te commercieel.

Het is een opmerkelijke zet, ik had althans niet verwacht dat uitgerekend de EO aan de haal zou gaan met de voormalige prostitués.

Ik Wil Je Kind En Verder Niets, de inzending van Eyeworks, krijgt zeer waarschijnlijk geen vervolg. Wel hebben zich zestig mannen gemeld bij ‘de spermashow’, mogelijk worden de deelnemende vrouwen dus wel bevrucht.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prostitués Vijf Sterren mogelijk naar EO

  1. Patricia

    Waar komt of zit dit restaurant in Amsterdam?

    Petra van Teylingen die in de pilot mee deed is namelijk de moeder van de kinderen waar ik vroeger heb opgepast.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>