24Kitche verliest Rudolph van Veen

Rudolph van Veen stond aan de wieg van 24Kitchen en bouwde het uit tot een enorm succes. Maar de tv-kok is vertrokken bij de zender, vertelt hij in Van Liempt Live. “Iedereen waar ik mee ben begonnen is weg. Fox heeft een andere visie dan ik. Het waren vijf mooie, intensieve jaren, maar nu is er ook ruimte voor iets anders”, aldus de bekende kok. De stap mag gezien worden als een aderlating voor 24Kitchen, die in zijn vormgeving vooral gezelligheid en eenheid uitstraalt.

De gezichten van 24Kitchen zijn te zien in promo’s waarin ze het vooral heel leuk met elkaar hebben, en het een feestje is om bij 24Kitchen te werken. De woorden van Rudolph wijzen nu op iets anders.

De tv-kok heeft plannen voor een nieuw kook- en bakplatform. Gezien het succes van 24Kitchen is er zeker ruimte voor zulke specialistische tv-zenders. Van Rudolph zijn we nog niet af.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>