Vietnam neemt The Next Boy/Girl Band af

The Next Boy/Girl Band gaat de grens over. Talpa heeft het format weten te verkopen aan Vietnam. In Nederland is afgelopen vrijdag de finale uitgezonden op SBS 6.

In het programma gaan twee teams op zoek naar de ultieme boy- en girlband. Vervolgens gaan ze de strijd met elkaar om. Twist in het format is dat talent eerst wordt beoordeeld op uiterlijk en daarna pas op de vocale kwaliteiten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>